Raktártechnikai eszközök minden megoldásra

 

Raklapemelő, raklapmozgató, palettamozgató, kézi targonca, de a legismertebb magyar nevükön béka. Nincs olyan kereskedelmi vagy gyártó cég akinek ne lenne legalább egy békája, az anyagmozgatás alapköve. Mindig ott van, sose merül le, karbantartási igénye is elenyésző. Cégünk megalakulása is ezeknek a hidraulikus békáknak köszönhető: a régi szép időkben a Pagát tulajdonosa festette a pincébe őket, és milyen jól tette! Közben eltelt 30 év, immáron közel 50 munkavállalóval már nem a béka javítás a fő tevékenységünk, de még mindig az egyik kedvenc üzletágunk. 30 év során kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a kimagasló minőség mellett a kedvező árral, a széles választékkal, és a nagy raktárkészlettel tudjuk a vásárlóink kéréseit napi szinten teljesíteni.

 

Mint az egyik a legnagyobb kéziemelő forgalmazók közül az országban, különböző méretű raklapemelőket, raklapmozgatókat kínálunk eltérő hosszban, szélességben, emelési magassággal és teherbírással, azzal a céllal, hogy minden igényt kielégítsünk.

Speciális igényekre is megoldás

Termékválasztékunkban a hidraulikus emelők minden fontosabb változata megtalálható, köztük kézi raklapemelők kisebb terhekre, mérleges békák precíziós terhelésű munkákra, magas emelésű raklapemelők magasban végzett munkákhoz, ollós kéziemelők, horganyzott, vagy rozsdamentes békák valamint emelőasztalok. Speciális raklapokhoz alacsony, széles, keskeny, rögzítő fékes, tekercsemelő, illetve terepes villás békákat ajánlunk.

A Pagát minőséget kínál:

logistics icon
icon

Több mint 10 éves beszállítói kapcsolatokkal

Széles választék

Rengeteg raktáron lévő termék

CE tanúsítványt adunk

1 év garanciát nyújtunk

Hosszú távú alkatrész támogatás
Folyamatos akciók
Rengeteg termék raktárról, azonnal

Személyes átvétel vagy futár által szállítva

Írjon nekünk!