Kiemelt Technológia

A Yale Li-ion technológiája

Szerző: September 1, 2021 No Comments

Miért érdemes lítium-ion akkumulátor meghajtású targoncát vásárolni?

A lítium-ion akkumulátorok olyan hatékony és környezetbarát működést kínálnak, amelyet a 21. században jogosan várunk el egy elektromos targoncától. A lítium ion akkumulátorok kivételes töltési rugalmasságot és egyenletes, hosszú távú teljesítményt nyújtanak felhasználóiknak.

  • A hatékonyságra összpontosítva – A lítium-ion akkumulátorok kiválóan alkalmasak többműszakos műveletekhez, anélkül, hogy teljesítményük csökkenne. A gyorstöltésnek köszönhetően a műszakváltások között is tölthetőek az akkumulátorok.
  • Helytakarékosság – Nincs szükség helyigényes akkumulátor-töltésre és akkumulátortöltő állomások kialakítására, így több hely marad a raktárban a feladatok elvégzéséhez.
  • Egyszerű töltés bárhol, bármikor – Egy plug-in lítium-ion töltőállomás rendkívül egyszerű töltési műveletet tesz lehetővé: a kezelő könnyedén csatlakoztathatja és töltheti a targoncát anélkül, hogy az akkumulátort eltávolítsa, vagy egyéb karbantartási munkálatot végezzen.
  • Egy targonca, egy hajtómű – A rendelkezésre álló többműszakos üzemidő és a töltési rugalmasság eredményeképpen nincs szükség további akkumulátorok beszerzésére.
  • Alacsony környezeti terhelés – Működés közben nincs károsanyag-kibocsátás, emiatt egy lítiumion akkumulátor könnyedén felel meg az előírt higiéniai és kibocsátási előírásoknak.
  • Egyedi megoldások – A lítium-ion akkumulátorok számos lehetőséget kínálnak az Ön vállalkozása számára, hiszen több teljesítménnyel és árkategóriában elérhetőek.


A Yale lítium ion technológiája

Mit tud pontosan a Li-ion akkumulátor?

Yale li-ion
Li-ion előnyök

Megnézem az integrált Li-ion akkumulátoros Yale VNL targoncát